Π. Λαφαζάνης: Έρχεται μνημονιακός αρμαγεδδώνας

0


Απογοήτευση επικρατεί στη Λαϊκή Ενότητα αφού η απήχησή της στο εκλογικό Σώμα δεν ήταν η αναμενόμενη και τα αποτελέσματα την έφεραν εκτός Βουλής.
Ο επικεφαλής της κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τίμησαν την ΛΑΕ με την ψήφο τους, τα στελέχη του κόμματος που όπως είπε στάθηκαν «στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου αγώνα» παρότι πολλές φορές «αντιμετώπισαν επιθέσεις με χτυπήματα κάτω από τη μέση» και όλους όσοι πλαισίωσαν με μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια και αγωνίστηκαν για το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.
«Μπορεί να χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και διεμήνυσε ότι «ο αγώνας μας συνεχίζεται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί έχουμε αρχές και αξίες, γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές που ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του λαού…Την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός αρμαγεδδώνας. Δεν πρόκειται να λιποτακτήσουμε. Θα είμαστε και αύριο εδώ. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πολύ επίκαιροι για την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση» υπογράμμισε.  

Κωνσταντοπούλου: νίκη των δυνάμεων που θέλουν στο περιθώριο το λαό
Πέρα από τον κ. Λαφαζάνη δηλώσεις έκανε και η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου που πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα συνιστά μια νίκη των δυνάμεων εκείνων που θέλουν στο περιπθώριο το λαό εγάλο ποσοστό των Ελλήνων που απείχαν από τις εκλογές δεν έχει κοινοβουλευτική διατύπωση και επομένως δεν θα έχει φωνή στη βουλή.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.