Ορκίστηκε ο Παντελής Ξυριδάκης στο Ψυχικό

0


Κατόπιν πρόσκλησης του εκλεγέντα Δημάρχου κ. Παντελή Ξυριδάκη ετελέσθη η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό κτίριο της Α’ Πλατείας Ψυχικού.  
Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και οι Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι αναδείχθηκαν τακτικά μέλη σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 883/25-7-2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στη δημόσια συνεδρίαση έδωσαν τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/ 2010 όρκο, που έχει ως εξής : «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καριώτης Αλέξανδρος, Σουμπασάκη-Παπαδημούλη Κωνσταντίνα (Νάντια), Συμεωνίδου Χαρίκλεια (Χάρις) και (αργότερα) ο κος Καβαλάρης Ιωάννης, δήλωσαν τα αναφερόμενα στον όρκο στην τιμή και τη συνείδησή τους, με τον εξής τρόπο : «Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδηση μου να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.