Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Ορκίστηκε ο Παντελής Ξυριδάκης στο Ψυχικό

Δημοσιεύθηκε

στις


Κατόπιν πρόσκλησης του εκλεγέντα Δημάρχου κ. Παντελή Ξυριδάκη ετελέσθη η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στο δημοτικό κτίριο της Α’ Πλατείας Ψυχικού.  
Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Σύμβουλοι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και οι Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, οι οποίοι αναδείχθηκαν τακτικά μέλη σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 883/25-7-2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στη δημόσια συνεδρίαση έδωσαν τον προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν. 3852/ 2010 όρκο, που έχει ως εξής : «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καριώτης Αλέξανδρος, Σουμπασάκη-Παπαδημούλη Κωνσταντίνα (Νάντια), Συμεωνίδου Χαρίκλεια (Χάρις) και (αργότερα) ο κος Καβαλάρης Ιωάννης, δήλωσαν τα αναφερόμενα στον όρκο στην τιμή και τη συνείδησή τους, με τον εξής τρόπο : «Δηλώνω στην τιμή και στη συνείδηση μου να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ