Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Νέες συνεργασίες του Γ. Θωμάκου ενόψει των εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνεργασία τους στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσαν οι συνδυασμοί «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ- Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Κουρμαδιά.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου μας, ο Εμμανουήλ Κουρμαδιάς μαζί με τον συνδυασμό «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ -Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» αποφάσισαν να συμβαδίσουμε, με περισσότερο κέφι από ποτέ  για την Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη. Ο Αντιδήμαρχος Εμμ. Κουρμαδιάς και οι συνεργάτες του συνδυάζουν ποικίλες εμπειρίες με τη σύγχρονη νοοτροπία για την προστασία και ανάπτυξη των πόλεων. Ο ίδιος συντόνισε με επιτυχία το άλμα της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) προς τις νέες αρμοδιότητες για τη Νέα Ερυθραία κι Εκάλη. Πλήθος Τροποποιήσεων Ρυμοτομικών-Πολεοδομικών Σχεδίων και Πράξεων Εφαρμογών προωθεί η Υπηρεσία μας με αδιαπραγμάτευτη πάντα προτεραιότητα τη νομιμότητα, διαφάνεια, προστασία φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος.

Οι πάντες στον Δήμο μας γνωρίζουν την ανθρωπιά, προθυμία, εξυπηρετικότητα του Συναδέλφου Εμμανουήλ. Μαζί με τους Προοδευτικούς συνεργάτες του, η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» θα δώσει νικηφόρα και τον επόμενο εκλογικό αγώνα.»

Ο κ.Εμμανουήλ Κουρμαδιάς επεσήμανε: «Σήμερα επιβεβαιώνουμε τη συνεργασία του συνδυασμού μας «Η ΠΟΛΗ ΜΟΥ-Ελεύθερη Δημοτική Παράταξη» με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Τρία χρόνια πέρασαν από τότε που ο νόμος της απλής αναλογικής, έδωσε τη δυνατότητα σε ανθρώπους που αγαπούσαν τον Δήμο, να συνεργαστούν για το καλό της Κηφισιάς.

Όμως αυτό δεν ήταν ώριμο για όλους και έτσι ο αγώνας και η προσπάθεια για τη λειτουργία του Δήμου έγιναν δυσκολότερα και με πολλά εμπόδια. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος και οι συνεργαζόμενοι συνδυασμοί -αν και μειοψηφία- πίστεψαν, πάλεψαν και κατάφεραν να κάνουν ένα τεράστιο έργο, που τα αποτελέσματα γίνονται από όλους που είναι  αντικειμενικοί και χωρίς ιδεοληψίες, ήδη ορατά απ΄ άκρου εις άκρον της πόλη μας. Το κυριότερο από όλα είναι ότι γνωρίσαμε έναν άνθρωπο τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο, άξιο, έντιμο, αξιοπρεπή, ικανό, μεθοδικό οργανωτικό και αποτελεσματικό μια πραγματική αποκάλυψη γι αυτούς που δεν τον γνώριζαν από κοντά και δεν συνεργάστηκαν μέχρι τώρα μαζί του.

Έτσι αποφασίσαμε ως Συνδυασμός να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, την επόμενη δημοτική περίοδο για μια Κηφισιά όμορφη, ανθρώπινη, λειτουργική, ψηφιακή, σύγχρονη, πρότυπο για όλους τους Δήμους της Αττικής».

 

 

Ακόμη, τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Κώστας Μιχαλίτσης.

Ο κ. Μιχαλίτσης είναι Πτυχιούχος της Επιστήμης της Πληροφορικής, Διευθυντής στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον τομέα της Υγείας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε μεγάλα και εθνικής εμβέλειας έργα πληροφορικής. Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε «Η «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» ενισχύεται σημαντικά με τον Δυναμικό Τεχνοκράτη, Διευθυντή της Η.ΔΙ.Κ.Α. (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης)  και Γενικό Γραμματέα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ», Κώστα Μιχαλίτση. Ένα ακόμη στέλεχος, της νέας ψηφιακής εποχής, διοικητής μεγάλων παρομοίων έργων στη χώρα, είναι κοντά μας. Με τη συμμετοχή του, ο Δήμος μας θα προετοιμάσει ακόμα καλύτερα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του και την είσοδο στον νέο κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης. Γνωστοί επίσης, οι Αγώνες και οι Πρωτοβουλίες του για τις Αδάμες και τον Γράμμο Φοίνικα. Ενώνουμε το ίδιο Πάθος για ολόκληρο πλέον τον Δήμο μας».

Ο  κ. Κώστας Μιχαλίτσης επεσήμανε: «Η πολυετής και εξειδικευμένη γνώση μου στο σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση έργων πληροφορικής στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Χώρας, μέσω εθνικών ή ευρωπαϊκών πόρων και η εμπειρία μου σε μεγάλα έργα πληροφορικής (όπως στο τρέχον πρόγραμμα του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0») πιστεύω πως είναι χρήσιμα εργαλεία για τον Δήμο μας και τα σημαντικά βήματα που κάνει προς την κατεύθυνση της Ψηφιακής και Πράσινης μετάβασης. Οι εποχές αλλάζουν και απαιτούν αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών με τεχνολογική αναβάθμιση των δράσεων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος. Η επιθυμία μου να προσφέρω στους συμπολίτες μου, με το ίδιο πάθος όπως πράττω στο Σύλλογο « Ο ΚΗΦΙΣΣΟΣ», με φέρνει συνοδοιπόρο και ενώνει τις δυνάμεις μου με την ομάδα του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου που έχει αποδείξει, με την εξασφάλιση μεγάλων έργων, πως μπορεί να εργαστεί για έναν Πράσινο Δήμο Ανάπτυξης και Καινοτομίας.

Ο κ. Μιχαλίτσης είναι Πτυχιούχος της Επιστήμης της Πληροφορικής, Διευθυντής στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον τομέα της Υγείας, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε μεγάλα και εθνικής εμβέλειας έργα πληροφορικής, που στόχο έχουν να βελτιώνουν τις υποδομές υγείας αλλά και την ποιότητα που προσφέρουν οι Μονάδες Υγείας του ΕΣΥ στους πολίτες. Ως Διοικητής Ψηφιακών Έργων, εργάζεται στην κατεύθυνση της επέκτασης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στις διαδικασίες και δράσεις των Δημόσιων Φορέων με έργα όπως αυτά  της Ψηφιακής Ωριμότητας των Μονάδων Υγείας, του Εθνικού Ατομικού Φακέλου Υγείας κ.α. Έχει εξειδίκευση σε μεθόδους ανάλυσης και αποτύπωσης σεναρίων χρήσης για τις ανάγκες της διαλειτουργικότητας στο Τομέα Υγείας που υλοποιούνται μέσω του Gov.gr, την Κυβερνοασφάλεια, τα Ψηφιακά Πειστήρια και Cyber Threat Intelligence αλλά και του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού. Είναι ομιλητής σε πανελλήνια συνέδρια όπως του Digital Health Care για τον Ψηφιακό Εκσυγχρονισμό στην Υγεία και στην Κοινωνική Ασφάλιση και του Πανελλήνιου Συνεδρίου Φαρμακοποιών για την χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας για τη Διαχείριση της Πληροφορίας στο Νοσοκομειακό Περιβάλλον. Παράλληλα είναι Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ο Κηφισσός» που δραστηριοποιείται στις Αδάμες, με στόχο τη διαρκή βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της συνοικίας.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ