Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Σοφία Κατσίγιαννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Την υποψηφιότητά της για βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε η Σοφία Κατσίγιαννη.

Στο μήνυμά της αναφέρει:

“Έχοντας υπάρξει ενεργό μέλος της αυτοδιοίκησης από το 2010 έχοντας βιώσει από κοντά τη λειτουργία του κράτους και των θεσμών, είμαι πλέον πεπεισμένη ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέες ιδέες, νέα οπτική και όραμα για προχωρήσει στη νέα εποχή.

Η κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οφείλει να ανανεωθεί και να αναγεννηθεί αλλιώς θα παραμείνει στάσιμη, σε μια εποχή που πρέπει να «φύγει προς τα μπρος» για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις δοκιμασίες της εποχής.
Θεωρώ κρίσιμο να εισέλθουν στο χώρο νέες «δυνάμεις», νέα μυαλά και νέοι άνθρωποι, που έχουν διάθεση να βοηθήσουν, όπως επίσης και τις ικανότητες να εμπνεύσουν τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, να οραματιστούν τις μεταρρυθμίσεις που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο και θα προάγουν την ευημερία και την πρόοδο του τόπου έχοντας όχι μόνο τη «φρέσκια ματιά» στα πράγματα αλλά και την επαγγελματική κατάρτιση που χρειάζεται γι’ αυτό.

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και την επιτροπή ψηφοδελτίων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, όπως και στο πρόσωπο της νέα γενιάς που έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σε αυτή τη γενιά άλλωστε ανήκει και ο ίδιος και η οπτική που προσέφερε στους απογοητευμένους ψηφοφόρους είναι εκείνη που αναγέννησε τις προοπτικές και τη δυναμική της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Πρόεδρο και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να προσθέσω κι εγώ «ένα λιθαράκι» στη μεγάλη και έντιμη προσπάθεια που κάνει η παράταξη μας για ένα καλύτερο αύριο, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη δημοσιοποίηση.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ