Νέα Ιωνία: Ο Π. Μανούρης σχολιάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου

0

Σε σχόλιο σχετικά με το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, Π. Μανούρης με ανακοίνωσή του.

Ο ίδιος αναφέρει αναλυτικά:

“Εν μέσω πανδημίας στη Νέα Ιωνία στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση στην πλατεία Σημηριώτη για να τοποθετηθεί ένα θεόρατο φυσικό έλατο.

Η Δημοτική Αρχή έκρινε πως προέχει για μία ακόμη φορά το «φαίνεσθαι» από το «είστε». Εργαζόμενοι του Δήμου υποχρεώθηκαν να σκάβουν τεράστιους λάκκους και να πασχίζουν να τοποθετήσουν για ώρες ένα φυσικό έλατο δυσθεώρητου ύψους, δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και σε μία πόλη που λόγω υγειονομικών συνθηκών ο κόσμος δεν κυκλοφορεί.

Το δέντρο είναι για μία ακόμη χρονιά δωρεά Τράπεζας που συνεργάζεται με το Δήμο Νέας Ιωνίας και αξιοποιείται επικοινωνιακά από τη Δήμαρχο, προκειμένου να καλύψει άλλες ουσιώδεις ανεπάρκειες, όπως  η σημασία που έπρεπε να έχει δοθεί στην απολύμανση των δημόσιων χώρων και η αποφυγή συνωστισμού των εργαζόμενων του Δήμου, προκειμένου να προστατευθεί στο μέτρο του δυνατού η ζωή και η υγεία τους.

Την ίδια ώρα που η πόλη στολίζεται με …καθρεφτάκια για ιθαγενείς, η Δημοτική Αρχή φέρνει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο έναν υπηρεσιακό προϋπολογισμό χωρίς κανένα σχέδιο  για το νέο έτος, που αφήνει τη Νέα Ιωνία για μία ακόμη φορά σε συνθήκες Μεσαίωνα από πλευράς δομών, εκσυγχρονισμού και  υποδομών.

Το δέντρο είναι μία ακόμη άχρηστη υπερβολή που αθροίζεται σε μία διοίκηση που δεν κατανοεί το ρητό “ουκ εν τω πολλώ το εύ, αλλά εν τω εύ τω μέγα”.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.