Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Με τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ ο Φώτης Καρύδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δημοσιογράφος & πολιτευτής Β1 Βόρειου Τομέα Ν.Δ Φώτης Καρύδας, παραβρέθηκε κοντά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο για την έρευνα & καινοτομία κατά την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης, στάθηκε σε σειρά περιπτέρων με ιδιαίτερο αναπτυξιακό και κοινωνικό ενδιαφέρον, και βεβαίως στο περίπτερο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που υπήρξε φέτος η τιμώμενη χώρα στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Εντυπωσιακές ήταν και οι ασκήσεις για τη διάσωση ομήρων και τη σύλληψη τρομοκρατών, από την Ειδική Ομάδα Επιχειρήσεων Πειραιά του Λιμενικού Σώματος, που παρακολούθησε live ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του.

Εξαίρετη και η επίδειξη ομάδας τεσσάρων ανδρών της ΕΚΑΜ, οι οποίοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό και σε άρτιο συντονισμό, καταρριχήθηκαν από τον πύργο του ΟΤΕ με ειδικά σχοινιά από ύψος 40 μέτρων.

Καλύτερη στιγμή της επιτυχημένης φετινής ΔΕΘ, αναμφίβολα η ομιλία του Πρωθυπουργού την επόμενη ημέρα στο Βελλίδειο, που εξήγγειλε σημαντικά μέτρα, και έστειλε πολλαπλά μηνύματα.

Στην πρώτη σειρά, δίπλα στις θέσεις των υπουργών και μπροστά από πολλά κυβερνητικά και κομματικά στελέχη κάθισαν, ίσως και για πρώτη φορά, οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο άκουσμα δε, της φράσης «όχι κ. Ερντογάν, τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα» το ακροατήριο σηκώθηκε και χειροκροτούσε παρατεταμένα.
Η κυβέρνηση έχει παράξει σημαντικό έργο την τελευταία τριετία. Η επιτυχημένη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, η μείωση της ανεργίας, η άνοδος ρεκόρ στις ξένες επενδύσεις, η ψηφιακή επανάσταση υπέρ του πολίτη, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η προστασία επιτέλους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι μόνο μερικές από τις σημαντικές επιτυχίες της κυβέρνησης, εν μέσω αλλεπάλληλων και διαδοχικών κρίσεων.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι τα σημαντικά οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, αφορούν όλες τις κοινωνικές ομάδες, όπως τους φοιτητές, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ΑΜΕΑ, όπως φεριπείν, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ή το πρόγραμμα φθηνής στέγης για νέους.
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι στο επίκεντρο της κοινωνικής πολιτικής της Ν.Δ είναι ο πολίτης. Και είναι αυτός και αυτή που θα στείλουν το μήνυμα στις κάλπες την Άνοιξη.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ