Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δήμος Κορυδαλλού: Κωλυσιεργεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δημοσιεύθηκε

στις


Απαράδεκτη και κατώτερη των περιστάσεων, του ρόλου και των ευθυνών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, χαρακτηρίζει τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργού Νίκου Παρασκευόπουλου, ο Δήμος Κορυδαλλού, τονίζοντας ότι ο Υπουργός εξακολουθεί την τακτική του Πόντιου Πιλάτου.
“Χθες στο δικαστήριο αποδείχθηκε περίτρανα, ότι η ευθύνη αλλαγής χώρου ανήκει στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Όμως, ο Υπουργός, αντί να αξιοποιήσει άμεσα την ξεκάθαρη δήλωση του Δικαστηρίου και τη δυνατότητα που του έδωσε, συνεχίζει την ίδια τακτική.  Συμβάλλει στην καθυστέρηση της δίκης και κωλυσιεργεί την υπόθεση επίλυσης του ζητήματος της μεταφοράς της αίθουσας, ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι εμπλεκόμενοι Υπουργοί, όλοι οι βουλευτές της Β΄ Πειραιά, η πολιτική αγωγή, δημοσιογράφοι, μαζικοί φορείς αναγνωρίζουν ότι το αίτημα είναι δίκαιο. Ευθύνη έχει πλέον συνολικά η Κυβέρνηση. Ζητάμε, για μια ακόμα φορά, την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, ο οποίος άμεσα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε να ορισθεί νέα κατάλληλη αίθουσα για τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής” τονίζεται.

Συνάντηση τη Δευτέρα
Παράλληλα, τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 11 το πρωί, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, αντιπροσωπεία του Δήμου, φορέων και τη συμβολική συμμετοχή κατοίκων, θα συναντηθούν εκ νέου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.  

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Κασιμάτης: Να πάρει απόφαση ο Υπουργός για μεταφορά της δίκης

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ