Ανακοινώθηκε η “μεταγραφή” που αλλάζει το εκλογικό σκηνικό στη Νέα Ιωνία

0

Οι λόγοι που ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Φώτης Τσομπάνογλου συστρατεύεται με τον κ. Παναγιώτη Μανούρη

Τη συστράτευσή του με την παράταξη που ηγείται ο κ. Παναγιώτης Μανούρης ανακοίνωσε ο κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο οποίος είχε αποχωρήσει επεισοδιακά από την “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”. Μία κίνηση που ίσως αποδειχτεί καταλυτική ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών στην πόλη της Νέας Ιωνίας, καθώς ο κ. Τσομπάνογλου ήταν ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από την παράταξη του δημάρχου, κ. Ηρακλή Γκότση, στις εκλογές του 2014.
Στην ανακοίνωση του πρώην συμβούλου της πλειοψηφούσας παράταξης περιγράφονται οι λόγοι που προχώρησε σε αυτήν την απόφαση σημειώνοντας: «Δυστυχώς, η παράταξη με την οποία εκλέχτηκα, η σημερινή δημοτική αρχή, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Στερήθηκε οράματος και σχεδιασμού και αναλώθηκε σε μια τρέχουσα διαχείριση, δέσμια ισορροπιών και πολιτικών επιλογών» και συμπλήρωσε για την επιλογή του να προσχωρήσει στον Συνδυασμό του κ. Μανούρη: «Η Νέα Ιωνία πρέπει να προχωρήσει μπροστά, με σχέδιο και όραμα.
Για όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα είναι ξεκάθαρο ότι η παράταξη που μπορεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο είναι η Δημιουργία Αλληλεγγύη και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης.»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Τσομπάνογλου έχει ως εξής: «Αγαπητοί συμπολίτες,
στις εκλογές του 2010 το εκλογικό σώμα της Νέας Ιωνίας με επέλεξε να το εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία. Η πρώτη θητεία της κρίθηκε ως επιτυχής από το εκλογικό σώμα, όπως και η δική μου προσπάθεια, αφού στις εκλογές του 2014 με ανέδειξε πρώτο δημοτικό σύμβουλο.
Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να τιμήσω την εντολή που έλαβα. Στις θέσεις ευθύνης στις οποίες συμμετείχα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, προσπαθώντας να προσφέρω ουσιαστικά στην πόλη μας.
Δυστυχώς, η παράταξη με την οποία εκλέχτηκα, η σημερινή δημοτική αρχή, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Στερήθηκε οράματος και σχεδιασμού και αναλώθηκε σε μια τρέχουσα διαχείριση, δέσμια ισορροπιών και πολιτικών επιλογών. Από το το Μάρτιο του 2018 είναι γνωστό ότι υπηρετώ την πόλη από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου. Στόχος μου είναι η εξελικτική πορεία της Ιωνίας μας ώστε να καταστεί μια σύγχρονη πόλη με υποδομές και υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των κατοίκων της.
Η Νέα Ιωνία πρέπει να προχωρήσει μπροστά, με σχέδιο και όραμα.
Για όποιον παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα είναι ξεκάθαρο ότι η παράταξη που μπορεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο είναι η Δημιουργία Αλληλεγγύη και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης.
Αποτιμώντας θετικά την παρουσία της τόσο εντός όσο κι εκτός του δημοτικού συμβουλίου, θεωρώ ως μονόδρομο για το μέλλον της πόλης μας, τη συστράτευση στο εγχείρημα του Παναγιώτη Μανούρη. Μετά από αναλυτικές συζητήσεις σχετικά με το πρόγραμμα, τις μεθόδους, τους πόρους υλοποίησης του αποφασίσαμε από κοινού τη συμπόρευση, με την συνεργασία μου με την δημοτική παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη. Για να δοθεί η νέα ώθηση που έχει ανάγκη η πόλη μας, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ανθρώπων της.»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.