Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Το “παράκεντρο εξουσίας” που “έφαγε” τον Φ. Τσομπάνογλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέχρι κεραίας επιβεβαιώθηκε το πρόσφατο ρεπορτάζ μας σχετικά με την επικείμενη διαγραφή του κ. Φώτη Τσομπάνογλου, από την παράταξη της συμπολίτευσης στο δήμο Νέας Ιωνίας.
Με επίσημη τοποθέτησή του ο πρώην αντιδήμαρχος ανακοινώνει την διαγραφή του από τον Συνδυασμό και κάνει λόγο για “το παράκεντρο εξουσίας που κυριολεκτικά έχει διαλύσει την “Ενότητα” και παραλύσει την λειτουργία του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.”
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Τσομπάνογλου είναι η εξής: “Αγαπητέ Πρόεδρε,
το Σάββατο 3/3/18 αναρτήθηκε από τοπικό μέσο ενημέρωσης το πρακτικό της συνεδρίασης της δημοτικής ομάδας “Ενότητα για την Νέα Ιωνία” πριν πρωτοκολληθεί και μου δοθεί νόμιμα και επίσημα, λόγω του ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αποφασίστηκε η διαγραφή μου και η αποπομπή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.
Μάλλον φοβήθηκαν μερικοί ότι μπορεί να μετανιώσει η δημοτική ομάδα και πάρει πίσω την απόφασή της.
Στο κείμενο αναφέρεται ως αιτία της διαγραφής η εναντίωσή μου σε ομόφωνες αποφάσεις της δημοτικής ομάδας που αφορούν την αντικατάσταση και τον ορισμό αντιδημάρχων ως το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής το 2019 και όχι φυσικά η εναντίωσή μου στο γνωστό παράκεντρο εξουσίας που κυριολεκτικά έχει διαλύσει την “Ενότητα” και παραλύσει την λειτουργία του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.
Το γεγονός ότι η “αντικατάσταση” αφορούσε μόνο το πρόσωπό μου καταδεικνύει το έωλο των ισχυρισμών και την προειλημμένη απόφαση η οποία βέβαια δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία μιας και φρόντιζαν πότε εν τρικυμία πότε εν ευθυμία να το διαρρέουν τα εξωθεσμικά παπαγαλάκια…
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και τον καθένα ξεχωριστά που ψήφισε την διαγραφή μου (πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιό μου) αφού πίστεψαν όπως λένε ότι έτσι υπηρετούν ευσυνείδητα την αποστολή τους αλλά και τις αρχές και τις αξίες που αναφέρονται στην ιδρυτική πράξη της “Ενότητας για την Νέα Ιωνία”.
Συνεχίζω την αυτοδιοικητική μου πορεία σαν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αντλώντας δύναμη από την πραγματικά συγκινητική συμπαράσταση, παρότρυνση και στήριξη των Συμπολιτών μας αλλά και πλήθους υπαλλήλων του δήμου μας.
Σύντομα κάτω από λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένες συνθήκες, θα τοποθετηθώ αναλυτικά για όλα τα ζητήματα της πόλης.
Υ.Γ. Μου λες αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ, σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ