Ειδήσεις
Στη Σαλαμίνα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης
Για την πορεία υλοποίησης έργων χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια Αττικής στη Σαλαμίνα ενημερώθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στο νησί το Σάββατο 4 Ιουλίου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Δήμαρχο Γ. Παναγόπουλο ένα απορριμματοφόρο, 115 καφέ κάδους για τη συλλογή βιοαποβλήτων, καθώς και κάδους εσωτερικού χώρου ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.
Κατά την παράδοση του υλικού παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Α. Βακάλης, Ν. Κόγιας, Σ. Γαλέος, Κ. Λένης, Α. Δουμένης, Π. Διολέτης και Θ. Αλαΐσκας Προέδρος ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ, Σ. Νάννος Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ, Ε. Μπίλλια Πρόεδρος ΝΠΔΔ, Δ. Ελευσινιώτης Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Σ. Ευσταθίου Αντιπρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Λ. Καπαραλιώτης Προέδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Στη συνέχεια, ο Γ. Πατούλης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλη και τον κ. Παναγόπουλο επισκέφθηκε κομβικά έργα τα οποία υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής ενώ έγινε συζήτηση και για υπό ένταξη έργα.
Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το Ναυτικό και το Λαογραφικό Μουσείο. Ενημερώθηκε για την ανάπλαση και αξιοποίηση σημαντικών αρχαιολογικών και ιστορικών σημείων, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να προβεί στην χρηματοδότηση ειδικής δράσης μέσω της οποίας θα δημιουργηθεί ψηφιακό μουσείο για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα έργα οδοποιίας που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια και είναι ύψους 2 εκατ. ευρώ καθώς και για το σημαντικό έργο ομβρίων το οποίο ξεμπλόκαρε με ενέργειες της Περιφέρειας. Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το λιμάνι καθώς και το σημείο από το οποίο ξεκινάει ο αγωγός ύδρευσης της Αίγινας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν