Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σ.Π.Α.Π.: Άμεση επέμβαση στις πυρκαγιές σε Χαλάνδρι και Πικέρμι [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Άμεση ήταν η επέμβαση των εθελοντών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) σε πυρκαγιές που ξέσπασαν στην οδό Εριφύλης του Δήμου Χαλανδρίου και στον λόφο του οικισμού Φοίνικα στο Πικέρμι.

Στα περιστατικά έσπευσε μεγάλη δύναμη επίγειων και εναέριων μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και ομάδες εθελοντών, που απέτρεψαν την επέκτασή των πυρκαγιών προς την γύρω περιοχές.

Στην πυρκαγιά του Χαλανδρίου παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Κώστας Ευθυμίου και στην πυρκαγιά του Πικερμίου ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης.

Μετά την λήξη των περιστατικών ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος δήλωσε: «Θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήρια μου στο Πυροσβεστικό Σώμα για τον άμεσο και καταλυτικό ρόλο στην κατάσβεση των 2 περιστατικών πυρκαγιάς σε Χαλάνδρι και Πικέρμι.= Επίσης θέλω να συγχαρώ θερμά τους εθελοντές του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), τους αιρετούς, τους εθελοντές της ΕΘ.Ο.Ρ.Π. και τους εργαζομένους των Δήμων Χαλανδρίου και Ραφήνας- Πικερμίου, που συνέδραμαν άμεσα για τον περιορισμό των 2 περιστατικών πυρκαγιάς.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ