Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δήμου Ζωγράφου για τη διαχείριση των απορριμμάτων προς την κατεύθυνση της αειφορίας και της «Κοινωνίας Μηδενικών Αποβλήτων», και σε συνέχεια της δημοσίευσης του «Οδηγού Σύνταξης του Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων» που εξέδωσε ο ΕΔΣΝΑ, ο Δήμος μετά από Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, προχώρησε στη συγκρότηση Ομάδας Έργου για την κατάρτιση του τοπικού σχεδίου, με την υποστήριξη από εξειδικευμένο εξωτερικό συνεργάτη και πιο συγκεκριμένα το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Μετά από εργασίες τριών και πλέον μηνών στο πλαίσιο της εν λόγω Ομάδας Έργου, το «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.
Η Δημοτική Αρχή της κας Τίνας Καφατσάκη περιμένει τις παρατηρήσεις, τις συμπληρώσεις αλλά και τις ερωτήσεις σας στo e-mail της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού: [email protected]

Μπορείτε να δείτε το σχέδιο εδώ

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ