Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Πεντέλη: Η συνδρομή του ΣΠΑΠ στο μάζεμα των κλαριών από πεσμένα δέντρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΣΠΑΠ συνδράμει καταλυτικά στο μάζεμα των κλαριών από πεσμένα δέντρα και στο κλάδεμα επικίνδυνων κλαδιών και δέντρων στον Δήμο Πεντέλης, μετά την κακοκαιρία.

Μικτό συνεργείο αποτελούμενο από μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής και εθελοντές του ΣΠΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο εργάζεται πυρετωδώς καθώς αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές βοηθάνε με όλες τους δυνάμεις από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Ο κ. Σιώμος δήλωσε σχετικά: «Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης των εκχιονιστικών μηχανημάτων, ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, με μικτό συνεργείο αποτελούμενο από μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής και με εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ, συνδράμουμε νυχθημερόν τον δήμο Πεντέλης με όλες μας τις δυνάμεις στην απομάκρυνση των κλαριών από τα πεσμένα δέντρα και στο κλάδεμα επικίνδυνων κλαδιών και δέντρων, που είναι απολύτως αναγκαίο λόγω της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική τις τελευταίες μέρες.

Θα ήθελα να πω για μία φορά ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Κόκκαλη για την άμεση ανταπόκριση τους για συνδρομή σε μηχανήματα στους δοκιμαζόμενους δήμους της Αττικής και στον ΣΠΑΠ. Θα βοηθήσουμε και εδώ στον Δήμο Πεντέλης με όλες μας τις δυνάμεις, δουλεύοντας νυχθημερόν, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ