Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ελληνικό: Ολοκληρώνεται σήμερα η προσφορά του ομολόγου της Lamda Development

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια προσφορά για το ομόλογο της Lamda Development.

Σημειώνεται ότι το συνολικό ύψος της έκδοσης φτάνει τα 320 εκατ. ευρώ, το ομόλογο θα έχει επταετή διάρκεια και το εύρος απόδοσης θα κυμανθεί ανάμεσα στο 3,40% και το 3,80%.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της εταιρείας, προβλέπεται η έκδοση έως 320.000 κοινών ανώνυμων άυλων ομολογιών με το ελάχιστο ποσό έγγραφής να είναι τα 1.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο ομόλογο απευθύνεται τόσο σε θεσμικούς όσο και σε ιδιώτες επενδυτές που αναζητούν εναλλακτικές μορφές τοποθέτησης των χρημάτων τους.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν, όπως αναφέρει η Lamda Development, θα συμβάλουν στην υλοποίηση του έργου του Ελληνικού καθώς και άλλων μικρότερων επενδύσεων της εταιρείας, και ένα μέρος των κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση μέρους του δανεισμού του ομίλου.

Σύμβουλοι Έκδοσης είναι η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς ενώ κύριοι ανάδοχοι η Eurobank, η Τράπεζα Πειραιώς, η  EUROXX Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ, η Alpha Bank και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ