Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη δράση από το Δήμο Μαρκοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Χριστουγεννιάτικη δράση Αλληλεγγύης έχει γίνει πλέον θεσμός στο Δήμο Μαρκοπούλου, σε συνέχεια της αντίστοιχης περσινής εξαιρετικής διοργάνωσης, που έτυχε συγκινητικής αποδοχής και μαζικής συμμετοχής από τους πολίτες!

Με οδηγό πάντα την αγάπη για τον συνάνθρωπο, αυτά τα Χριστούγεννα ο Δήμος ζητά τη βοήθεια σας, προκειμένου να μοιράσει την ελπίδα και την χαρά.

Ζητά από εσάς να φτιάξετε το δικό σας μαγικό κουτί, με τη δική σας προσωπική κάρτα ευχών, που μπορεί να περιέχει:
Είτε ένα ζεστό ρούχο (πουλόβερ, γάντια, κασκόλ, πιτζάμες κ.ο.κ.)
ή Είδη υπόδησης (παντόφλες, παπούτσια κ.ο.κ.)
ή Τρόφιμα / Γλυκά
ή ό,τι επιθυμεί κάποιος να δωρίσει με αγάπη!

Στη συνέχεια, θα το δωρίσει σε κάποιον εξυπηρετούμενο της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενισχυθούν άτομα τα οποία ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

– Χρόνια Ψυχιατρικά περιστατικά
– Άστεγοι
– Ηλικιωμένα μοναχικά άτομα – Κοινωνικά απομονωμένα
Όταν κάποιος φτιάχνει ο ίδιος το δώρο που θέλει να προσφέρει, τότε έχει την ευκαιρία να βάλει όλη την σκέψη και την αγάπη του σε αυτό. Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια όμορφη αφορμή, για να υιοθετούμε τις αξίες της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, αξίες που πρέπει να μας καθοδηγούν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας!

Τα Χριστουγεννιάτικα Κουτιά Αγάπης μπορεί να τα προσφέρει κάποιος καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ., στα νέα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου (Παπαδημητρίου 33 , 4ος όροφος, Μαρκόπουλο).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε και να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα: 22990-20174 και 22990-20015.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ