Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ο Άι Βασίλης έρχεται νωρίτερα στην Κηφισιά και μοιράζει δώρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Για τα παιδιά των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς  ο Άι Βασίλης θα έρθει νωρίτερα την Κυριακή 4/12, για να μοιράσει τα δώρα του. 

Οι λιλιπούτειοι μαθητές των παιδικών και βρεφονηπιακών  σταθμών, μαζί με τους γονείς τους  θα τον συναντήσουν στο  Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του.

Στα καλαίσθητα σπιτάκια του παραμυθένιου χωριού τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους με χαρά και φαντασία έχουν ετοιμάσει πλήθος δράσεων για τον Άγιο, προκειμένου να τον προϋπαντήσουν.

 

 

Με το Χριστουγεννιάτικο χωριό «Η λίμνη των μικρών ξωτικών» για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών ανοίγει η αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Κηφισιάς. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό οργανώνει ο Εντεταλμένος Προσχολικής Αγωγής Ευάγγελος Αυλήτης σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου ενώ συμμετέχουν το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, η Χριστιανική στέγη κοριτσιού Αγία Άννα, το Ίδρυμα Πέταγμα και  το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου.

Στην είσοδο του Πάρκου θα υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου θα διενεργεί δωρεάν rapid tests.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ