Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εορταστικό ωράριο κινείται και σήμερα, Μ. Σάββατο 23 Απριλίου η αγορά, με τους εμπόρους να περιμένουν τους πολίτες για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Μέχρι τι ώρα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας σε εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία.

Αναλυτικά το ωράριο του Μ. Σαββάτου για κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα:

Το ωράριο για τα κρεοπωλεία

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα κρεοπωλεία θα παραμείνουν ανοικτά τις εξής ώρες:

Μ. Σάββατο 23/4/2022: 8.00 – 17.00.

Μεγάλα καταστήματα και πολυκαταστήματα

Για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ότι το ωράριο λειτουργίας το Μεγάλο Σάββατο θα είναι από τις 09:00 μέχρι τις 15:00. Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 25 Απριλίου τα καταστήματα δεν λειτουργούν.

Σύμφωνα με το ωράριο που έχει προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για το Μ. Σάββατο, τα μαγαζιά προτείνεται να λειτουργήσουν από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει προτείνει την λειτουργία των καταστημάτων από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα.

Για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε ότι το ωράριο λειτουργίας για σήμερα θα ξεκινήσει στις 09:00, με τα συγκεκριμένα καταστήματα να κλείνουν στις 20:00.

Πώς θα λειτουργήσουν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 08:00 μέχρι και τις 18:00.

Μικρή διαφοροποίηση υπάρχει στο ωράριο λειτουργίας του δικτύου «Γαλαξίας». Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν το Μεγάλο Σάββατο από τις οκτώ το πρωί έως και τις επτά το απόγευμα (08:00-19:00)

Το δίκτυο My Market έχει αναφέρει οτι το ωράριο λειτουργίας το Μ. Σάββατο θα είναι από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις εφτά το απόγευμα (08:00-19:00).

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα μείνουν κλειστά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ