Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος μας μάζευε για να μας σώσει, θα τον υπερασπιστώ», λέει πρώην φιλοξενούμενος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενώ οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου πληθαίνουν, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν άλλη άποψη για όσα έχουν ακουστεί και υποστηρίζουν τον πατέρα Αντώνιο, γιατί όπως λένε τους έσωσε.

Ο Παντελής Μπακουσόγλου, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, ζει και εργάζεται στην Ολλανδία.

Όπως ανέφερε στο mega, μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, ήρθε στην Ελλάδα και να υποστηρίξει τον ιερέα.

«Από τα 8 μέχρι τα 18 μου ήμουν στην «Κιβωτό». Από ένα καφενείο μας «μάζευε» για να μας σώσει. Στην «Κιβωτό» ήμασταν μαζί με τον αδελφό μου, δεν μάθαμε το κακό, μάθαμε το καλό», είπε αρχικά ο πρώην φιλοξενούμενος

«Κακές συμπεριφορές υπήρχαν σε κάθε παιδί, μας τιμωρούσαν, μας έβαζαν 1 ώρα στη γωνία ή μας έκοβε το παιχνίδι. Μια φορά είδα μια κακή συμπεριφορά υπάλληλου και αμέσως έφυγε. Έχω πάει διακοπές με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ διαχωρισμός, “θα πάτε πχ. μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις διακοπές και που έκαναν προσέθεσε: «στην κρουαζιέρα για παράδειγμα πηγαίναμε 8 αγόρια, 8 κορίτσια, 4 υπεύθυνοι».

Ο Παντελής Μπακουσόγλου μίλησε για την ζωή του τώρα ως ενήλικας.

«Δουλεύω στην Ολλανδία και με αυτά που άκουσα, ήρθα για να υπερασπιστώ την Κιβωτό του κόσμου. Αυτά που ακούω, για μένα είναι ψεύδη. Μακάρι να την αναλάβει την «Κιβωτό» ο πατέρας Αντώνιος, γιατί με τον ιδρώτα και την αγάπη του την έχει χτίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ