Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ισπανία: Η Αφροδίτη της Μήλου έγινε… παγωτό για καλό σκοπό!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία διαφορετική Αφροδίτη της Μήλου, με μαστεκτομή στο ένα στήθος, απεικονίζεται σε παγωτό στην Ισπανία, στο πλαίσιο εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης της έρευνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ένα παγωτατζίδικο στο Puçol της Βαλένθια της Ισπανίας αποφάσισε να λανσάρει ένα διαφορετικό παγωτό, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πρόκειται για ένα παγωτό εμπνευσμένο από την Αφροδίτη της Μήλου, που έχει το ένα στήθος ακρωτηριασμένο. Πίσω από την ιδέα για την Μικρή Αφροδιτούλα, ή La Venuseta, όπως λέγεται στα ισπανικά, έχει το ένα στήθος ακρωτηριασμένο, βρίσκεται ένα ζευγάρι Ισπανών, ο Gonzalo Bayarri και η María Jesús González που είναι και οι ιδιοκτήτες του παγωτατζίδικου, η γυναίκα του οποίου έδωσε την δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Το παγωτό πωλείται στα 3,50 ευρώ από τα μέσα του καλοκαιριού και η ζήτηση από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες ήταν τόσο υψηλή που αναγκάστηκαν να αγοράσουν νέους καταψύκτες και να σχεδιάσουν περισσότερα καλούπια για να βγάλουν πιο πολλά παγωτά για τον κόσμο που συνέρρεε στο μαγαζί για να το δοκιμάσει.

Σήμερα η La Venuseta έχει το δικό της μικρό brand, αφού πλέον  κυκλοφορεί και σε μπλουζάκι με σκοπό να πάει ακόμη πιο καλά το πρόγραμμα και να εξασφαλίσει κι άλλα κονδύλια για το Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο της πόλης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ