Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ε.Σ.Α.μεΑ.: “Διεκδικούμε μαζί” στους Δήμους Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο, και αυτή τη φορά θα βρίσκεται στους Δήμους Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Όσον αφορά το Δήμο Ν. Ιωνίας, τα στελέχη της υπηρεσίας της ΕΣΑμεΑ θα βρεθούν στο Κέντρο Κοινότητας ( Καρολίδου 4 ) την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 12.30-14.30, ενώ νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Κοινότητας, στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα) θα βρεθούν την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες 9.30-11.30, για την υλοποίηση δράσης της ΕΣΑμεΑ με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, ώστε να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ