Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: “Μηδενική ανοχή για τους ασυνείδητους δημότες μας” [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά δημότη που δεν σέβεται του κανόνες υγιεινής έξω από την επιχείρηση του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

“Εταιρικά τιμολόγια και είδη λογιστηρίου αποφάσισε να ‘απλώσει’ σε έκταση 16 τετραγωνικών πάνω στο πεζοδρόμιο δημότης μας, στην οδό Πόντου, έξω από το 1ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία καθαριότητας του δήμου καθώς και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το περιστατικό.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κρητικός ήδη έχει καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Ελληνικού – Αργυρούπολης  κατά του συγκεκριμένου δημότη, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και θα πληρώσει το πρόστιμο το οποίο του αναλογεί.

Πρακτικές που βλάπτουν την δημόσια υγεία και ασφάλεια δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητες. Ο καθένας θα αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του, που επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο.

Όποιος δημότης μας επιθυμεί να αποθέσει ογκώδη αντικείμενα στα απορρίμματα μπορεί να απευθύνεται στην Γραμμή Δημότη 15415, προκειμένου να οργανωθεί με συνεργεία του δήμου, η ασφαλής μεταφορά τους από το σημείο το οποίο θα οριστεί.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ