Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Δωρεά τροφίμων από το Σύλλογο Κρητών Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Το πρωινό της Τετάρτης 23 Απριλίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κρητών Γαλατσίου, αποτελούμενη απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλειο Χαρισάκη, τα μέλη του Δ.Σ Ανδρέα Γιαννούλη και Αγγελική Ζήκου επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου και προσέφερε σε αυτό τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η δωρεά περιελάμβανε λάδι, μαρμελάδες, ζυμαρικά, δημητριακά, όσπρια, απορρυπαντικά, κ.α αγαθά.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος και οι Υπεύθυνοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γεωργία Κιτσίνη  και Αθανάσιος Μπούρας, παρέλαβαν τη δωρεά και ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη του Συλλόγου για την πολύτιμη προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες συμπολίτες μας.
 «Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στις ημέρες που διανύουμε» ανέφερε ο Δημάρχος Γαλατσίου κατα την παραλαβή των αγαθών, ενώ η κα Κιτσίνη τόνισε την ανάγκη για παρόμοιες κινήσεις και ευχαρίστησε και το προσωπικό του Παντοπωλείου για την προσπάθεια που καταβάλλει να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες τους.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ