«Διεκδικούμε μαζί» με την Ε.Σ.Α.μεΑ. στις 8 Ιανουαρίου – Το πρόγραμμα των δράσεων

0

Συνεχίζεται και το 2020 η δράση της ΕΣΑμεΑ για την ανάπτυξη συνεργασίας με τους Δήμους της Αττικής, με σκοπό να εδραιώσει μία άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, μέσω της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί».

Η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» παρέχει καθημερινά πληροφορίες, ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού εξατομικευμένης παρέμβασης από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο. Η υπηρεσία παρέχει επίσης πληροφορίες σε κοινωνικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες,  οργανώσεις του αναπηρικού κινήματος και οργανώσεις  της  κοινωνίας των πολιτών τόσο για τα δικαιώματα και τις παροχές αναπηρίας όσο και για τη συμβολή του αναπηρικού κινήματος στη διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Αυτό το διάστημα η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» βρίσκεται κοντά στους πολίτες και σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, πραγματοποιώντας επισκέψεις στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων. Το πρόγραμμα για την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου διαμορφώνεται ως εξής:

Δήμος Βύρωνα : 9.00-11.00

Κέντρο Κοινότητας, Καλλιπόλεως 59 και Αγίας Σοφίας

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: 9.30-11.30

Κέντρο Κοινότητας, Μικράς Ασίας 143 (1ος όροφος)

Δήμος Ζωγράφου: 12.00-14.00

Κέντρο Κοινότητας, Ιωάννη Θεολόγου 22 (παλαιό Δημαρχείο)

Δήμος Περάματος: 12.30-14.30

Β΄ Κ.Α.Π.Η., Βοσπόρου 11 β

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.