Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έκοψε την πίτα της η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών έκοψε την βασιλόπιτα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους εργαζομένους της Π.Ε.Β.Τ.Α, ευχαριστώντας θερμά τον Σεβασμιότατο για την παρουσία του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτά τα τρεισήμισι χρόνια την ‘οικογένεια’ των εργαζομένων μας που με αυταπάρνηση και μεθοδικότητα εργάζονται καθημερινά, κρατώντας ψηλά, την ‘σημαία’ της Περιφέρειας Αττικής. Τη ‘σημαία’ της εξυπηρέτησης των πολιτών», ανέφερε η κα Κεφαλογιάννη, ευχαριστώντας επίσης τους Δημάρχους για την αγαστή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

 

 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι το έμψυχο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της. Υποκλινόμαστε στο σύνολο και πραγματικά το πιστεύω, σας θεωρώ λειτουργούς. Όσοι είμαστε σήμερα εδώ συμβάλλουμε όλοι για το μέλλον των παιδιών μας και σε αυτό είμαστε όλοι μαζί πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες. Συνεργαζόμαστε με τους Δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες, ώστε οι πόλεις μας να γίνουν αντάξιες των πολιτών τους».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τ. Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στρ. Σαραούδας, η Δήμαρχος Ν.Ιωνίας Δ. Θωμαϊδου, η Δήμαρχος Πεντέλης Δ. Κεχαγιά, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δ. Γαλάνης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμης, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης Π. Λεονάρδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Β. Γιαννακόπουλος και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Περιφερειακής Αναπτυξιακής Πολιτικής Σπ. Ευσταθόπουλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ