Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Έρχεται φορολοταρία με δυο κληρώσεις για το Δεκέμβριο και ποσά που… ζαλίζουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο κληρώσεις της φορολοταρίας θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο από το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ. Η πρώτη θα είναι αυτή του Νοεμβρίου, ενώ θα γίνει η ετήσια χριστουγεννιάτικη κλήρωση που θα μοιράζει απίστευτα ποσά.

Με δυο κληρώσεις θα μας ανταμείψει τα Χριστούγεννα η ΑΑΔΕ για τη φορολοταρία. Συγκεκριμένα, η πρώτη θα είναι αυτή του Νοεμβρίου, ενώ θα γίνει η ετήσια χριστουγεννιάτικη κλήρωση κατά την οποία 12 φορολογούμενοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ ο καθένας, ενώ θα κληρωθούν και επιπλέον μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ.

Αναλυτικά η σούπερ φορολοταρία του Δεκεμβρίου θα μοιράσει σε δώδεκα υπερτυχερούς 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό των 100.000 ευρώ που θα δοθεί από την φορολοταρία της ΑΑΔΕ θα είναι αφορολόγητο, δεν θα αποτελεί εισόδημα και δεν θα υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο δεκαήμερο του έτους θα διεξαχθεί η σούπερ φορο-λοταρία στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος μηνιαίες κληρώσεις.

Από την κλήρωση δώδεκα τυχεροί λαχνοί θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος

Τυχεροί λαχνοί θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ. Το πλήθος των τυχερών λαχνών προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παρέμεινε αδιάθετο κατά τις προηγηθείσες μηνιαίες κληρώσεις και συγκεκριμένα από το Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο 2022.

Από τη μεγάλη ετήσια κλήρωση θα εξαιρεθούν όσοι έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση.

Σημειώνεται ότι σε κάθε μηνιαία κλήρωση αναδεικνύονται πεντακόσιοι 556 τυχεροί λαχνοί ως εξής:

1 που κερδίζει 50.000 ευρώ,

5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ

50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ,

500 που κερδίζουν 1.000 ευρώ.

Στις δημόσιες κληρώσεις συμμετέχουν αυτόματα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγει η φορολογική διοίκηση, τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Πραγματοποιούν συναλλαγές με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής,

Έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το τελευταίο φορολογικό έτος για το οποίο έχει παρέλθει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής, εφόσον είναι υπόχρεοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ