Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Συνάντηση του Γιάννη Σγουρού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε

στις


Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη, συναντήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, προκειμένου να τον ενημερώσει αναλυτικά για το περιεχόμενο του προγράμματος του Συνδυασμού του «Αττική» σχετικά με τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα της χώρας.
Ο Γιάννης Σγουρός ζήτησε από τον Υπουργό ΠΕΚΑ την επιτάχυνση του Εθνικού Σχεδιασμού Πρόληψης Παραγωγής Στερεών Αποβλήτων, την προώθηση του Συμφώνου Συνεργασίας για το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ)  Σπάτων, την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων για το ΚΕΛ  Μαραθώνα και την ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού από την αρμόδια Ειδική Γραμματεία Υδάτων του ΥΠΕΚΑ. Τέλος, επανέλαβε στον Υπουργό τις πάγιες θέσεις της Περιφέρειας Αττικής για μεταφορά του Οργανισμού Ρυθμιστικού (ΟΡΣΑ) στην Περιφέρεια Αττικής και την προώθηση του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αττικής.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός δήλωσε: «Η Αττική έχει ανάγκη από έργα. Υποδομές που για δεκαετίες έμεναν στα χαρτιά από το Κεντρικό Κράτος, μπορέσαμε με σκληρή δουλειά και τις ξεκινήσαμε, σε μόλις δύο χρόνια από όταν αναλάβαμε με νόμο την αρμοδιότητα. Όσοι έχουν ως βασική προεκλογική τους δέσμευση τον «επανασχεδιασμό» παραπλανούν τους πολίτες και καταδικάζουν την Αττική σε μία ακόμη δεκαετία απραξίας. Τα χρήματα από το νέο ΕΣΠΑ δεν θα περιμένουν πότε θα καταλήξουν οι «συνιστώσες» και οι «τάσεις» για το κάθε έργο».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ