Συμπόρευση Ψυρογιάννη με Παχατουρίδη

0

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Ψυρόγιαννης θα διεκδικήσει την επανεκλογή του με την Ανεξάρτητη παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη.  Μετά από συνάντηση και συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε η  συμπόρευση του κ. Ψυρόγιαννη με τον Δήμαρχο. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Παχατουρίδης υπογράμμισε: «Ο Ηλίας Ψυρόγιαννης προέρχεται από μια οικογένεια που έχει πολύ βαθιές ρίζες στην πόλη μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος και ευπρέπεια και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που η κάθε οικογένεια βιώνει πρωτόγνωρες δυσκολίες, εμείς στο Περιστέρι έχουμε προτάξει την ενότητα. Το να πορευτούμε μαζί με έναν άνθρωπο σαν τον Ηλία Ψυρόγιαννη είναι ιδιαίτερη τιμή για την παράταξη».
Από την πλευρά του, ο κ. Ψυρόγιαννης τόνισε: «Αν δεν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσο και αν αντίθετες είναι οι αντιλήψεις που υπήρξαν, τότε δεν θα έχουμε μέλλον. Ό,τι έχω κάνει είναι από την ψυχή μου για την πόλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλα τα στελέχη της παράταξης διότι με δέχτηκαν με σεβασμό και θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Περιστερίου από όποιο πόστο και αν βρεθώ».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.