Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Π. Μανούρης: «Ξεκινάμε μια νέα εποχή»

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις εκλογές της 25ης Μαΐου στο Δήμο Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτης Μανούρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις χιλιάδες Ιωνιώτες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν, προσήλθαν όμως στην κάλπη, δίνοντας αξία σε αυτή στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία.
Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, που η ομάδα της Δημιουργίας Αλληλεγγύης έδωσε με περίσσιο σθένος και πίστη, αλλά με τιμιότητα και πολιτικό πολιτισμό.
Ήταν ένας άνισος αγώνας, γιατί στη δική μας ευπρέπεια, ειλικρίνεια, συνέπεια και τεκμηριωμένο λόγο, αντιτάχθηκαν μέσα και μηνύματα από πολλές πλευρές, που θυμίζουν άλλες εποχές. Αντιτάχθηκαν προσωπικές επιθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση, τα οποία δεν δεχθήκαμε και δεν δεχόμαστε να ακολουθήσουμε ακόμα και τώρα, ούτε ως λογική ούτε ως πρακτική.
Θέλαμε και θέλουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα στην Νέα Ιωνία και να προσδώσουμε ένα νέο όραμα στους συμπολίτες μας. Μια νέα πολιτική αντίληψη, νοοτροπία και ήθος.   

Ο μεγάλος μας αγώνας συνεχίζεται και ξεκινάει από σήμερα. Η απόλυτη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μας δεν πρόκειται να κλονιστεί ούτε στο ελάχιστο. Ξεκινάμε μια νέα εποχή, με μια ομάδα που δημιουργήθηκε μόλις λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, η οποία όμως συνεχίζει με την ίδια τόλμη και τον ίδιο ενθουσιασμό.  Οι 12.122 συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν και μας πίστεψαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών (ποσοστό 43,5 %), είναι η σημαντική μας κληρονομιά, αλλά και υποχρέωση, για τη συνέχεια.

Δεν θα αρκεστούμε στην παραγωγική αντιπολίτευση, την οποία θα υπηρετήσουμε πιστά.  Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε πράξη την Δημιουργία και την Αλληλεγγύη στην πόλη μας τη Νέα Ιωνία.

 

Σας ευχαριστώ

Παναγιώτης Μανούρης»  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ