Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Πως θα στελεχωθεί το νέο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Από την πρώτη Κυριακή κέρδισε στο Δήμο Αμαρουσίου ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, άρα από νωρίς ήξερε και ποιοι 25 θα στελεχώσουν την ομάδα της δημοτικής αρχής στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτοί είναι οι κ.κ.:

Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Νίκος Πέππας, Παναγιώτης Βραχνός, Δημήτρης Σμυρνής, Βαγγέλης Κάββαλος, Σπύρος Σταθούλης, Νίκος Κάββαλος, Ελένη Λέκκα, Στέφανος Τσιπουράκης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ρένα Χαλιώτη, Γιώργος Ζήκος, Κατερίνα Ιωάννου, Νώντας Κατσιγιάννης, Γιώργος Ιατρίδης, Κώστας Ρώτας, Κατερίνα Φραγκάκη, Κων/νος Αντωνόπουλος, Ευθύμιος Τσίγκας, Θανάσης Βελής, Πέτρος Κόνιαρης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

Η αντιπολίτευση

Ενισχυμένος σε αυτές τις εκλογές, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, ο κ. Λευτέρης Μαγιάκης εκλέγει, πλην του ίδιου, άλλους πέντε συμβούλους και αυτοί είναι οι: Ηλίας Γιαννακάκος, Κατερίνα Ψάλτη, Μαίρη Διακολιού, Πετρός Κούκουζας και Δημήτρης Κουτσουβέλης.  Πέντε συμβούλους εκλέγει ο συνδυασμός του κ. Κωνσταντίνου Βλάχου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους: Σπύρο Βλάχο, Παναγιώτη Σαγρή, Μαρία Καρανάσιου, Ιωάννη Κορομπίλη. Δύο οι σύμβουλοι που βγάζει η Λαϊκή Συσπείρωση, τον επικεφαλής κ. Θανάση Φωτόπουλο και την κα Μαρία Καρλατήρα. Ανάλογα δύο και για τον κ. Δορύλαο Κλαπάκη τον οποίο θα συνοδεύσει στο Δ.Σ. η κα Γαλάτεια Κλαπάκη, ενώ μόνος του εκλέγεται ο κ. Δημήτρης Πολυχρονιάδης από την Εκτός των Τειχών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ