Εκλογές 2014
Περιοδεία του Κώστα Βλάχου στους Αγίους Αναργύρους
Περιοδεία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι, έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαρούσι Η Πόλη Μας” και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Βλάχος, μαζί και με στελέχη του συνδυασμού του.
Στο ενημερωτικό δελτίο του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής: “Ο κ. Βλάχος, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής και να ακούσει όλα τα θέματα που τους απασχολούν και ιδιαιτέρως για ορισμένους χώρους που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Ο κ. Βλάχος δεσμεύθηκε ότι αναλαμβάνοντας την εξουσία του Δήμου, θα αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και ιδιαιτέρως τις καταλήψεις των κοινοχρήστων χώρων από σταθμευμένα αυτοκίνητα, με ρυθμίσεις τέτοιες, ώστε η περιοχή να διατηρήσει το χαρακτήρα της και να είναι φιλική τόσο προς τον μόνιμο κάτοικο, όσο και προς τους επισκέπτες, επανέλαβε δε την πάγια θέση του συνδυασμού, πως όλες οι ρυθμίσεις – και όχι μόνο στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων – θα γίνονται ύστερα από συνεννόηση με τους τοπικούς συλλόγους και τους κατοίκους.
«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων, ιδιαιτέρως των οικονομικά αδύνατων και μετά τις εκλογές και είμαστε βέβαιοι ότι μετά από πέντε χρόνια θα μπορούμε να τους κοιτάζουμε στα μάτια έχοντας τιμήσει την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν