Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Οι πρώτοι 36 υποψήφιοι του Γιώργου Μαστοράκου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σαφώς ανανεωτική φιλοσοφία, ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του Μαΐου, Γιώργος Μαστοράκος, παρουσίασε στα γραφεία της παράταξης ΔΑΣΗ τα πρώτα 36 ονόματα – σε σύνολο 50 – που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Το 70% των προσώπων που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο θέτουν υποψηφιότητα στα κοινά του Δήμου μας για πρώτη φορά”, σχολίασε ο κ. Μαστοράκος δικαιολογώντας τον χαρακτηρισμό της ανανέωσης.
Ο υποψήφιος δήμαρχος εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κυνηγήσει και πάλι, μετά από μακρά θητεία στη διοίκηση αλλά και δύο δημοτικές περιόδους στην αντιπολίτευση, το δημαρχιακό θώκο.

Με νέο αίμα
Σε μια μείξη λοιπόν, παλιού και νέου, έμπειρων και φρέσκων στα δημοτικά δρώμενα προσώπων – με σαφή, όμως, ροπή προς το καινούργιο – η ΔΑΣΗ ετοίμασε τον κύριο κορμό του ψηφοδελτίου της. “Φιλοδοξούμε να επωφεληθούμε από την εμπειρία των παλιών και την ορμή των νέων”, σημείωσε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση των ονομάτων του συνδυασμού ο κ. Μαστοράκος.
Στη λίστα με τους 36 πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, από τα παλιά έρχονται οι έμπειροι δημοτικοί σύμβουλοι, και χρόνια στελέχη της διοίκησης επί δημαρχίας του Γ. Μαστοράκου, Στάθης Παπουτσής και Στάθης Αγγελινάς. Επίσης, η Μαρία Κυριαζοπούλου, η οποία θήτευσε ως αντιδήμαρχος στην τελευταία περίοδο της διοίκησης του πρώην δημάρχου. Την τετράδα των “παλιών”, κλείνει ο Μάκης Ασημακόπουλος: δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής την περίοδο 1991 – 1994.
Από τους υπόλοιπους 32 των πρώτων ονομάτων, οι 9 έχουν δοκιμάσει ξανά να κατέβουν στις δημοτικές εκλογές της πόλης, 23 όμως είναι “νέο αίμα” στα κοινά, πρωτοβαφτιζόμενοι στην διαδικασία της κάλπης.
“Προσπαθήσαμε στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣΗ να εντάξουμε εκπροσώπους από όλες τις γειτονιές της πόλης, αλλά και εργαζόμενους από ποικίλους κλάδους”, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των συνεργατών του ο κ. Μαστοράκος. “Εμείς είμαστε σταθεροί στη φιλοσοφία της πολιτικής μας δράσης, όχι σαν άλλους που μέσα στα τελευταία 5 χρόνια έχουν αλλάξει ισάριθμα ψηφοδέλτια”, σχολίασε με υπονοούμενα,
Όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος, άμεσα – πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου – ταυτόχρονα με το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξης, θα δοθούν και τα υπόλοιπα 14 ονόματα που κλείσουν το ψηφοδέλτιο, μέσα στα οποία θα υπάρχουν εκπλήξεις…

«Πάλι Μαστοράκος; Ναί, πάλι Μαστοράκος»
Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος, απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα που, για τον ίδιο, πολλοί Ηρακλειώτες έχουν στο κεφάλι τους: “Θα ρωτήσετε: θα ψηφίσουμε πάλι Μαστοράκο; Απαντώ; ναι πάλι Μαστοράκο, γιατί εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα από που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Εάν ο Δήμος είχε πάρει μια σταθερή, αν όχι ανοδική, πορεία δεν θα ξανακατεβαίναμε. Όμως διαπιστώνουμε ότι οι τελευταίες διοικήσεις που πέρασαν από την πόλη μάλλον κατέστρεψαν παρά ανέπτυξαν όσα εμείς αφήσαμε αποχωρώντας”.
Ο κ. Μαστοράκος ξεκαθάρισε ότι η κάθοδος στις εκλογές του Μαΐου δεν υποκινούνται από κανένα ρεβανσισμό, παρά μόνο από διάθεση προσφορά στο Ηράκλειο. 

Οι πρώτοι υποψήφιοι της ΔΑΣΗ
ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, AΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΡΜΑΟΣ ΤΖΕΡΥ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ, ΒΛΑΧΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΒΑΣΩ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΖΙΚΙΔΗΣ ΦΩΝΤΑΣ, ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΜΑΛΗ ΓΙΩΤΑ, ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΛΑΝΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΥΜΠΕΡΟΙΙΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ, ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΡΑΣΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΠΙΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΝΟΥΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΞΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΠΕΡΓΑΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΠΟΛΛΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΑΡΜΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΡΙΒΙΖΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ