Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Σταθόπουλος ο μεγάλος νικητής

Δημοσιεύθηκε

στις


Στις ανατροπές της προηγούμενης Κυριακής συγκαταλέγεται και η αναμέτρηση για το Δήμο Αγίας Παρασκευής, αφού ο, μέχρι τώρα, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σταθόπουλος κατάφερε να κερδίσει τον απερχόμενο Δήμαρχο, κ. Βασίλη Ζορμπά και να είναι εκείνος που θα κάτσει στον δημαρχιακό θώκο της πόλης από το Σεπτέμβρη. Ήταν μάλιστα, η πρώτη φορά που ο κ. Σταθόπουλος, ο οποίος είχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε σε δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, μολονότι κατέβαινε στις εκλογές αδιαλείπτως στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Η παρθενική του εμφάνιση σε δεύτερη Κυριακή έμελλε να είναι και η νικηφόρα, αφού με το 50,82% των ψήφων που πήρε κατάφερε να ξεπεράσει τον πρώτο της πρώτης Κυριακής κ. Ζορμπά.

“Θα τιμήσουμε τον κόσμο που μας ψήφισε, αλλά και όσους δεν μας προτίμησαν, υπηρετώντας σωστά την πόλη”, σχολίασε για τη νίκη του ο κ. Σταθόπουλος.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Σταθόπουλος θα έχει 20 έδρες, ο κ. Ζορμπάς 7 έδρες, ο Βασίλης Γιαννακόπουλος 3, ενώ από μία έδρα θα έχουν οι Ανδρέας Γκιζιώτης, Αλέξανδρος Μουστογιάννης και Σπύρος Αλεξίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ