Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Έγινε η ανατροπή και στο Γαλάτσι

Δημοσιεύθηκε

στις


Η συμμαχία του κ. Γιώργου Μαρκόπουλου στο Δήμο Γαλατσίου με τον τρίτο του πρώτου γύρου των εκλογών κ. Μανώλη Πρωτονοτάριο ήταν καθοριστική για να γίνει η ανατροπή στην πόλη. Ο δεύτερος της πρώτης Κυριακής κ. Μαρκόπουλος κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο – και απερχόμενο δήμαρχο – κ. Κυριάκο Τσίρο και μάλιστα με άνεση: 56,7% έδωσαν οι Γαλατσιώτες στον Γιώργο Μαρκόπουλο, ταυτόχρονα δε και τη δημοτική αρχή, 43,22% στον κ. Τσίρο.

“Σας είχα πει ότι αυτό που πετύχαμε την πρώτη Κυριακή, δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο σημερινό αποτέλεσμα”, τόνισε στη ομιλία του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ο νέος δήμαρχος Γαλατσίου για να συμπληρώσει: “Σήμερα σας λέω ότι η σημερινή μας μεγάλη νίκη, δεν θα είναι τίποτα -και δεν θα έχει κανένα νόημα- μπροστά στις νίκες που πρέπει να πετυχαίνουμε, από εδώ κι εμπρός, κάθε μέρα, δίπλα στους συμπολίτες μας, πάνω από τα προβλήματα, στο δρόμο για καλύτερο Γαλάτσι!”.

Στη νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μαρκόπουλος εκλέγει 20 δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Τσίρος 5, ενώ ο Μανώλης Πρωτονοτάριος, ο Νίκος Μαγκανάρης, ο Σπύρος Παναγιώτου και Γρηγόρης Χαραλαμπίδης από 2.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ