Ανοίγει τις πύλες της η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

0

Ο αγαπημένος θεσμός της Κηφισιάς επέστρεψε για μια ακόμη φορά και θα είναι κοντά μας έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς με την 62η Ανθοκομική Έκθεση να υπόσχεται χρώμα και παιχνίδι με πολλές δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους.

Η 62η Ανθοκομική Έκθεση υποδέχεται το κοινό από τις 5 Μαϊου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 22 Μαΐου με καθημερινό ωράριο 10:00-22:00. Για πρώτη φορά φέτος η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν από  Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10.00 έως 15.00. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο κοστίζει 1,5€.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος δήλωσε για τη φετινή διοργάνωση: « Τον μήνα των λουλουδιών υποδεχόμαστε στον Δήμο Κηφισιάς τον ιστορικό θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης. Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται για την διοργάνωση της πιο μεγάλης Έκθεσης στο χώρο των λουλουδιών και των φυτών, η οποία αποτελεί οδηγό πρωτοτυπίας και καινοτομίας για παρόμοιες εκθέσεις σε όλη την χώρα. Δεν είναι απλά ένα εμπορικό γεγονός αλλά μια γιορτή για το περιβάλλον και τη φύση. Η Ανθοκομική Έκθεση, έχει καθιερωθεί και ως πολιτιστικό γεγονός, αλλά προτρέπει και σε «στάση ζωής». Επίσης, ο κ. Θωμάκος προσθέτει ότι περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας έχει ανάγκη την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και γι’ αυτό ο Δήμος μας και η Ανθοκομική μας Έκθεση στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους αγρότες και επαγγελματίες ανθοπαραγωγούς. Την μεγάλη γιορτή της Άνοιξης μπορείτε να την χαρείτε στο Άλσος Κηφισιάς και με ευκαιρίες δωρεάν εισόδου. Η Αισιοδοξία είναι εδώ! στο υπέροχο και ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς».

Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κ. Γιώργος Κομιανός, από την πλευρά του: «Βρισκόμαστε ξανά φέτος για να γιορτάσουμε την άνοιξη και να βάλουμε την ομορφιά της φύσης στη ζωή μας. Στους εκθέτες μας θα βρείτε ιδέες και προσιτές τιμές, για να ομορφύνετε τους κήπους και τα μπαλκόνια σας. Στο Άλσος θα βρείτε την ανανεωμένη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων και την μεγαλύτερη ποικιλία λουλουδιών. Ενημερωθείτε για το πλούσιο πολιτιστικό μας πρόγραμμα για ομιλίες, συναυλίες και άλλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Για τα παιδιά, διαμορφώσαμε έναν πρότυπο φυσικό παιδότοπο και όσα έρθουνε με τα σχολεία τους, θα παρακολουθήσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Απολαύστε τη φετινή μας Έκθεση, χαμογελάστε, ήρθε! »

Τα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στις 20:30 και θα αποτελέσουν την έναρξη της μεγάλης φετινής γιορτής, που για 18 ημέρες θα μας δώσει πολλούς λόγους να χαμογελάμε!

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της έκθεσης πατώντας εδώ

Μη χάσετε στον επόμενο “ΧΤΥΠΟ” που κυκλοφορεί ένα αφιέρωμα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με ιστορικά ντοκουμέντα, όμορφες αναμνήσεις, αλλά και στοιχεία γύρω από την πιο επιτυχημένη εκδήλωση των Βορείων Προαστίων.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.