Που θα γίνουν δύο σημαντικά έργα

0


Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα και “μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης τόσο του κύριου Σγουρού όσο και του κυρίου Κατσικάρη”, πέτυχε έγκριση χρηματοδότησης μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ΠΕΠ Αττικής αλλά και ιδίων πόρων της Περιφέρειας για δύο πολύ σημαντικά έργα.
Σε συνεργασία με τον Δεύτερο Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων το οποίο εγκρίθηκε και ψηφίστηκε μαζί με τον Προϋπολογισμό για το έτος 2014 από την Περιφέρεια Αττικής, ο δήμος Σαλαμίνας χρηματοδοτείται με πόρους ύψους 500.000 ευρώ για τη συντήρηση του επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου. Ταυτόχρονα, ανακοινώνεται η άμεση ένταξη χρηματοδότησης για την κατασκευή του Παιδικού Σταθμού στα Αμπελάκια.
“Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι άλλα δύο έργα προστίθεται στην ατζέντα των παρεμβάσεων που αυτή η Δημοτική Αρχή πέτυχε για το νησί μας” τονίζεται από το γραφείο τύπου του Δημάρχου, κ. Γιάννη Τσαβαρή.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.