Κλοπή μηχανημάτων και ζημιές στις εγκαταστάσεις του Ποικίλου ‘Ορους

0

Δολιοφθορές στη

δημοτική ραδιοφωνία Ηρακλείου

Αντιμέτωπη με ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα βρίσκεται αυτές τις ημέρες η διοίκηση της δημοτικής ραδιοφωνίας Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα, άγνωστοι μπήκαν στις 7 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του σταθμού “Επικοινωνία 94FM” που βρίσκονται στο Ποικίλο Όρος και αφαίρεσαν μηχανήματα με αποτέλεσμα να σιγήσει ο σταθμός.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της ραδιοφωνίας, κ. Γρηγόρης Παπαδάτος, η διοίκηση προσπάθησε να αποκαταστήσει τις ζημιές και να βάλει μηχανήματα αλλά λίγες ημέρες αργότερα οι ίδιοι (;) δράστες μπήκαν πάλι μέσα και προκάλεσαν ζημιές. Το αποτέλεσμα είναι  ότι ο σταθμός έχει σιγήσει αυτό το διάστημα  και η Δημοτική Αρχή ψάχνει να βρει λύση.
Ο κ. Παπαδάτος τόνισε πως η διοίκηση είναι σε διαπραγματεύσεις με μια διαφημιστική εταιρεία ώστε να εκπέμψει ο “Επικοινωνία” από τις εγκαταστάσεις της μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις του. Σε αντάλλαγμα ο Δήμος θα προσφέρει δωρεάν διαφήμιση στο ραδιόφωνο και στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας.
Ο Πρόεδρος της ραδιοφωνίας αποκάλυψε ακόμα πως έχει υποβληθεί μήνυση κατά αγνώστων ενώ πρόσθεσε πως η “μαφία του βουνού”, όπως την αποκάλεσε, έχει χτυπήσει και  άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.