Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το xtypos.gr κράτησε τα “σκήπτρα” της ενημέρωσης το 2020 – Σε υψηλά επίπεδα η επισκεψιμότητα το Δεκέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κορυφή των επιλογών του αναγνωστικού κοινού βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά το xtypos.gr, με τα νούμερα να σπάνε κάθε προγούμενο ρεκόρ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζουν τα Google analytics για την επισκεψιμότητα όλο το 2020, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Χ-ΤΥΠΟΣ” ξεπέρασε τους 3.850.000 επισκέπτες με 1.910.000 περίπου unique (Μοναδικούς).

Όσον αφορά το χρόνο περιήγησης των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, φαίνεται πως το ενδιαφέρον του αναγνώστη παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, δεδομένης της πλούσιας ειδησεογραφίας και των ρεπορτάζ που παρέχει, καθώς ο μέσος χρόνος που “επένδυσε” όλη τη χρονιά είναι 02:30 λεπτά ανα μέσο όρο σελίδας.

Είναι προφανές ότι το xtypos.gr βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας προσφέροντας πλήρη ενημέρωση στα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, όπως ήταν η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού και όσα την αφορούν μέχρι και σήμερα.

Φυσικά, η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «ΧΤΥΠΟΣ» αποδεικνύει και πάλι ότι αποτελεί πρώτο μέσο ενημέρωσης σε ό,τι απασχολεί την τοπική αυτοδιοίκηση με επίκαιρη και έγκαιρη ενημέρωση για τον κάθε Δήμο της Αττικής ξεχωριστά, μέσω των ενοτήτων που θα βρει επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα, κάθε πολίτης που θέλει να γνωρίζει όσα “τρέχουν” στην πόλη του, ενώ στην άνοδο των ποσοστών “μερίδιο ευθύνης” έχουν και οι ποικίλης θεματολογίας συνεντεύξεις που θα βρει κανείς τόσο στην έντυπη όσο και στην online μορφή.

Η μεγάλη αυτή αποδοχή των πολιτών επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την έρευνα της FOCUS BARI που ανέδειξε τα μέσα του ομίλου media AK με υψηλά ποσοστά αναγνωσιμότητας και αξιοπιστίας σε σύγκριση με τον Κυριακάτικο και εβδομαδιαίο πανελλαδικό τύπο.

Καθοριστικός ο Δεκέμβριος

Στην άνοδο της επισκεψιμότητας έπαιξε σημαντικό ρόλο ο μήνας Δεκέμβριος, καθώς τα ποσοστά που παρουσιάζουν τα μοναδικά και αξιόπιστα google analytics ήταν τα μεγαλύτερα όλης της χρονιάς. Με περίπου 680.000 επισκέπτες με τους 370.800 unique (μοναδικούς) γίνεται φανερό πως η πορεία της ιστοσελίδας xtypos.gr είναι μόνο ανοδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μήνα αυτό αυξήθηκε και ο μέσος χρόνος παραμονής του αναγνώστη στο site, φτάνοντας τα 02:50 λεπτά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ