Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Δεκέμβριο το www.syneidisi.com

Δημοσιεύθηκε

στις

Για πρώτη φορά ξεπέρασε τις 100.000 επισκέψεις σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Google analytics

Κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας έσπασε τον προηγούμενο μήνα η ιστοσελίδα www.syneidisi.com, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα συγκεντρωτικά στοιχεία των Google analytics, τον Δεκέμβριο ξεπέρασε, για πρώτη φορά, τις 100.000 επισκέψεις και συγκεκριμένα έφτασε στις 104.369!
Πρόκειται για μία καταγραφή από την μόνη αναγνωρισμένη αξιόπιστη πηγή για την επισκεψιμότητα των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων που βέβαια έρχεται να επιβεβαιώσει τα πρόσφατα αντίστοιχα εντυπωσιακά ευρήματα της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Focus Bari για τα ΜΜΕ του Ομίλου MEDIA Α. Κατωπόδης.
Παραμένοντας στις εντυπωσιακές επιδόσεις που κατέγραψε τον προηγούμενα μήνα το www.syneidisi.com, θα πρέπει να σταθούμε και στο γεγονός πως από τα 104.369 επισκέπτες τα 83.357 είναι unique (μοναδικοί). Μία αναλογία που αποδεικνύει την τεράστια επιτυχία του site.
Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη στοιχείο που είναι και το πλέον ποιοτικό για την ιστοσελίδα www.syneidisi.com είναι πως οι επισκέπτες του site παραμένουν στη σελίδα κατά μέσο όρο για 7,49 λεπτά.
Γενικότερα το 2020 ήταν η χρονιά που εκτόξευσε το www.syneidisi.com αφού όπως αποδείχτηκε οι αναγνώστες του ενέκριναν και αγκάλιασαν την εξέλιξή του σε ηλεκτρονική σελίδα όπου ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά σε ένα site που καλύπτει όλες τις σημαντικές ειδήσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, χωρίς βεβαίως επ΄ ουδενί να παραμελεί την αυτοδιοικητική ταυτότητά του.
Με την ελπίδα το 2021 να αναρτούμε περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις θέλουμε μέσα από την ψυχή μας να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για αυτό το ξεχωριστό ρεκόρ που μας χάρισαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ