Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στα 24 ευρώ το PCR test για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι εξασφαλίστηκε για τη σχολική κοινότητα του Χαλανδρίου όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (εκπαιδευτικοί, μαθητές και οι γονείς τους), τιμή 24 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ.

Με την επιστολή του σε έξι πιστοποιημένα διαγνωστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος επεσήμανε τη δυσχερή καθημερινότητα της σχολικής κοινότητας, λόγω της συνέχισης της πανδημικής κρίσης και των αυξημένων αναγκών διάγνωσης και ιχνηλάτησης της Covid -19 και ζήτησε  να γίνει μια προσφορά για χαμηλότερη τιμή.

Σημειώνεται ότι όλα τα διαγνωστικά κέντρα πρόσφεραν τιμή σημαντικά χαμηλότερη από το πλαφόν των 47 ευρώ, με την πιο χαμηλή να είναι στα 24 ευρώ. Κατόπιν της θετικής απόκρισης του συγκεκριμένου διαγνωστικού κέντρου, ενημερώθηκαν οι δ/νσεις των σχολείων της πόλης.

 

Σίμος Ρούσσος: Θετικό μήνυμα η διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης

«Ευχαριστώ όλα τα διαγνωστικά κέντρα που απάντησαν στην επιστολή μου και στο αίτημα να λάβουν υπόψη τις εξαιρετικές πιέσεις που δέχεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός, λόγω των αυξημένων αναγκών για μοριακά τεστ. Πολύ περισσότερο βέβαια, ευχαριστώ, το διαγνωστικό κέντρο Neoscreen που πρόσφερε για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές της πόλης και τους γονείς τους, την τιμή των 24 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η διάθεση κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης είναι ένα θετικό και ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ