Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκε στοιχείο για την εξαφάνιση της

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν μετά από τρεις ημέρες οι έρευνες στο φράγμα στην Πορτογαλία που σχετίζονταν με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν πριν από 16 χρόνια.

Τρεις ολόκληρες μέρες διήρκησαν οι έρευνες στο φράγμα Αράδε της Πορτογαλίας, αναφορικά με την υπόθεση εξαφάνισης τη Μαντλίν ΜακΚάν.

Η μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών φαίνεται πως είχε αποτελέσματα, καθώς, σύμφωνα με τη Dailymail, εντοπίστηκε ένα “στοιχείο”.

Το «στοιχείο» που βρέθηκε, οδήγησε τους αστυνομικούς σε μία μικρή περιοχή του φράγματος, όπου και επικεντρώθηκαν κατά την τελευταία ημέρα της επιχείρησης. Στο σημείο οι αρχές έσκαψαν οχτώ μεγάλες τρύπες από τις οποίες πάρθηκαν δείγματα που θα σταλούν σε εγκληματολογικά εργαστήρια της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πρώτα αποτελεσματα θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο θα χρειαστούν μήνες για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Παράλληλα, οι ερευνητές σάρωσαν μία μεγάλη δασική έκταση, σκάβοντας βαθιές τρύπες από τις οποίες συλλέχθηκαν δείγματα για εξετάσεις DNA. Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, όμως η πλήρης ανάλυση θα διαρκέσει αρκετά.

Να σημειωθεί ότι αι αρχές ερευνούσαν το σημείο καθώς πληροφοριοδότης αποκάλυψε πως ένα όπλο και μία βιντεοκάμερα που ανήκαν στον κύριο ύποπτο είναι πιθανό να πετάχτηκαν σε δεξαμενή που βρίσκεται εκεί.

Εκτός από το «στοιχείο» που βρίσκεται στο μικροσκόπιο και συνδέεται με την υπόθεση, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν και άλλα αντικείμενα και υφάσματα, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με την εξαφάνιση, αλλά μπορεί και όχι. Μεταξύ αυτών, ένα σουτιέν, ρούχα και πλαστικά αντικείμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ