Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Μάθε που ψηφίζεις»: Σάλος με τον τίτλο «Εκλογές 2021» στην ιστοσελίδα – Τι απαντά το ΥΠΕΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση και προβληματισμούς προκάλεσε η εμφάνιση του τίτλου “Εκλογές 2021” στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε πού ψηφίζεις”.

Όπως είναι λογικό τα σενάρια για πρόωρες εκλογές άρχισαν να παίρνουν “φωτιά”, ειδικά από τη στιγμή που χθες μόλις ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι έχει σκοπό να “εξαντλήσει” την τετραετία στην πρωθυπουργία.

Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το ΥΠΕΣ προχώρησε ανακοίνωση προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση επισημαίνοντας:

“Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup), εξαιτίας τεχνικού σφάλματος στον σχεδιασμό του συστήματος, εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η τρέχουσα χρονολογία (2021) ως χρονολογία εκλογών.

Άμεσα ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της ιστοσελίδας, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και αποκατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα που ανέκυψε.

Η πλατφόρμα συνεχίζει να «τρέχει» κανονικά και έχει επανέλθει στην πρότερη μορφή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία της έχει χαρακτήρα αρχείου.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία επιχειρείται είναι παντελώς αυθαίρετη και εκτός τόπου και χρόνου.”

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ