Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Επίσκεψη της Ρ. Δούρου στα εργοτάξια της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσκεψη εργασίας στα εργοτάξια των μεγάλων έργων υποδομής της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν η δημοτική παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” και η περιφερειακή παράταξη “Δύναμη Ζωής”.

Πιο αναλυτικά, ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας Χρήστος Κανλής και ο τέως Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης παρουσία της τέως Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Μπαλάφα, επισκέφθηκαν:

  • το υπό κατασκευή υπόγειο πάρκινγκ στο Ο.Τ. 150 (11.5 εκατομμυρίων) καθώς και
  • τα αντιπλημμυρικά έργα (προϋπολογισμού 8.5 εκατομμυρίων) που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που δημιουργούνταν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς Αλατσάτων, Πάρσης και Ελ. Βενιζέλου.

 

 

Στην επίσκεψη στα εργοτάξια παραβρέθηκε η Δήμαρχος κ. Δέσποινα Θωμαΐδου για να ενημερώσει για την εξέλιξη των έργων, ενώ νωρίτερα έγινε ολιγόλεπτη συνάντηση με αξιωματούχους του Δήμου έξω από το Δημαρχείο.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα της εξέλιξης των έργων αλλά και επισημάνθηκε πως πρέπει να αποζημιωθούν κάτοικοι και επιχειρηματίες της οδού Αλατσάτων όπου οι περιουσίες τους υπέστησαν ζημιές από την εξέλιξη των έργων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ