Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Λευκή Νύχτα» και στο Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Μετά την επιτυχία της περασμένης χρονιάς που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο Δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου διοργανώνει και φέτος τη δική του «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 28 Ιουνίου με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Από τις 8.00 το απόγευμα μέχρι το πρωί τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά με μεγάλες εκπτώσεις, ενώ τέσσερεις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Κώστας Μακεδόνας & Ζωή Παπαδοπούλου με τη συνοδεία της ορχήστρας ΕΜΜΕΤΡΟΝ, Πετρολούκας Χαλκιάς & Γ. Κούρτης, Νησιώτικο Συγκρότημα «ΑΙΓΑΙΑΣ» κ.ά., θα δημιουργήσουν μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, σχήματα και καλλιτέχνες από το Μουσικό Στέκι Ιλίου, σκακιστικούς αγώνες, έκθεση βιβλίου, θέατρο σκιών, επίδειξη ταχυδακτυλουργών κ.ά., ενώ συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί & Ενθικοτοπικοί Σύλλογοι και Φορείς της πόλης.

Ο Δήμος Ιλίου, περιμένει και φέτος τους επισκέπτες να δώσουν τη δική τους νότα αισιοδοξίας, το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα και φως σε αυτή τη μοναδική γιορτή, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση και την ξεγνοιασιά.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ