Μαύρο βράδυ στο Χολαργό, καθώς ένας 57χρονος πυροβόλησε την 53χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, που βρίσκεται επί της οδού Ξανθίππου.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 57χρονος, συνταξιούχος πιλότος, πυροβόλησε τη σύζυγό του – ψυχολόγο στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» – στο πόδι. Ακολούθως φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Το χρονικό
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα. Η 53χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί τη βρήκαν αιμόφυρτη, μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα και τότε τοποθετήθηκε αμέσως τουρνικέ για να περιοριστεί η ακατάσχετη αιμορραγία.
Ύστερα, ένω έψαχναν το διαμέρισμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 57χρονο νεκρό με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο.
Σύμφωνα με τον στενό κύκλο της συζύγου, ο 57χρονος το τελυταίο διάστημα είχε απειλήσει την 53χρονη. Οι γείτονες δεν άκουσαν κάποιον καβγά που να προμηνύει ό,τι ακολούθησε ούτε υπάρχουν πληροφορίες για ενδοοικογενειακή βία. Οι έρευνες δεν έχουν καταδείξει ακόμα τις συνθήκες και τις αιτίες της τραγωδίας.
Κάποιος ανέφερε ότι πρώτα άκουσε ένα «μπαμ», στη συνέχεια μια έκκληση για βοήθεια, και μετά ένα δεύτερο «μπαμ».
Τα δύο άτομα κατείχαν νόμιμα όπλα γιατί έκαναν σκοποβολή.