Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κακοκαιρία: Αεροπλάνο επιχείρησε τρεις φορές ανεπιτυχώς να προσγειωθεί στη Ρόδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία πτήση της Αegean με προορισμό τη Ρόδο δεν κατάφερε να προσγειωθεί -παρά τις τρεις φορές που το επιχείρησε- επιστρέφοντας τελικά στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Η νέα κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα από το βράδυ της Παρασκευής είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε διάφορα μέρη της, όπως η Ρόδος που πλήττεται από ισχυρούς ανέμους.

Αεροπλάνο της Aegean με προορισμό τη Ρόδο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή το τελευταίο 24ωρο.

Μάλιστα, το αεροσκάφος έκανε τρεις προσπάθειες για προσγείωση στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», αλλά χωρίς επιτυχία. Όπως ήταν αναμενόμενο το συμβάν ταλαιπώρησε δεκάδες επιβάτες, οι οποίοι δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Περιπέτεια και για τους επιβάτες του Blue Star

Το πλοίο Blue Star 2 δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την ώρα στο νησί.

Το πλοίο θα παραμείνει στα ανοιχτά της Ρόδου, μέχρι ο καιρός να πέσει, ώστε να προσεγγίσει το λιμάνι με ασφάλεια. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα σήμερα θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ