Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Δωρεάν Σεμινάριο Ναυαγοσωστικής στον Δήμο Αθηναίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ασφάλεια στη θάλασσα αποτελεί προτεραιότητα. Η απαραίτητη γνώση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να σώσει ζωές.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, 10:00 – 13:00 στο Σεράφειο Κολυμβήτηριο και από τις 10:00 έως τη 13:00, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο «Βασικών Αρχών Πρώτων Βοηθειών & Ναυαγοσωστικής / Ασφάλειας στο νερό» από το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, ενήλικες θα εκπαιδευτούν στην αναγνώριση και την αντιμετώπιση κινδύνων στο νερό καθώς και στην παροχή βασικής ιατρικής βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πρώτες βοήθειες, πώς να μπαίνουν με ασφάλεια στο νερό, πώς να προσεγγίζουν το άτομο που χρειάζεται βοήθεια καθώς και τις κατάλληλες τεχνικές για την ανάσυρση και τη μεταφορά του.

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και της εταιρείας εκπαίδευσης ναυαγοσωστών Lifeguard Hellas.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι καλούν στο 210-2015510 (εσωτ. 119 και 123)

*Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρακτική εξάσκηση εντός της πισίνας, θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους εξοπλισμό πισίνας (μαγιό, πετσέτα, σκουφάκι, παντόφλες και προαιρετικά, γυαλιά κολύμβησης).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ