Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δυναμικά και ανοδικά συνεχίζει τον Οκτώβριο το xtypos.gr στη μάχη της ενημέρωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυναμικά και ανοδικά, συνεχίζει τον Οκτώβριο το xtypos.gr στη μάχη της ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία Google analytics που καταγράφηκαν, η ιστοσελίδα της εφημερίδας “ΧΤΥΠΟΣ” είχε 643,831 pageviews με τα 638,735 unique pageviews και μέσω όρο αναμονής των αναγνωστών στη σελίδα 2,30 λεπτά.

Συγκεκριμένα στις 1 Οκτωβρίου κατέγραψε 13,785 pageviews στις 24 του μήνα να κάνει ρεκόρ επισκέψεων φτάνοντας τα 31,895 για να κλείσει στις 30 Οκτωβρίου με 27,537 pageviews.

Πρωταθλητές στο ενδιαφέρον των πολιτών είναι οι δήμοι του βορείου τομέα της Αθήνας όπου τα περισσότερα κείμενα με τη δημοσίευσή τους και σε διάστημα από 2 έως 3 ημέρες ξεπερνούσαν τους 7000 επισκέπτες, ακολουθώντας δήμοι του κεντρικού, νοτίου αλλά και δυτικού τομέα, με πάνω από 4000 επισκέπτες αναλογικά.

Δεν λείπει βέβαια το ενδιαφέρον των αναγνωστών για το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης όπου σταθερά αυξάνει τους φίλους του παρουσιάζοντας πάνω από 10000 επισκέψεις σε διάστημα τριών ημερών από Παρασκευή έως Κυριακή κάθε εβδομάδα.

Το xtypos.gr πέρα από τις γνωστές στήλες του, παρουσιάζει σταδιακή αύξηση των επισκεπτών στις μοναδικές στήλες των δήμων, όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδήσεις για την πόλη τους.

Να θυμίσουμε ότι υπάρχουν οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής που έχουν δικό τους χώρο αποκλειστικά, όπου μπορεί οποιοσδήποτε με ένα κλικ να μάθει τα νέα της γειτονιάς του.

Οι αναγνώστες μέσα από το xtypos.gr έχουν ανακαλύψει πλήρη, αναλυτική και ξεκάθαρη εικόνα ειδήσεων, ρεπορτάζ και θεματολογίας από την περιοχή τους.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ” και η ιστοσελίδα της www.xtypos.gr απέσπασαν τέσσερα βραβεία, με το ένα να είναι χρυσό, στα Regional Media Awards που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό marketing week όπου διακρίθηκαν ανάμεσα σε όλα τα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της Ελλάδας.  

Αυτή η ξεκάθαρη όσο και σταθερά ανοδική προτίμηση του κοινού στην ενημέρωσή του μέσω του xtypos.gr, όπως αποτυπώνεται στις επίσημες μετρήσεις, δείχνει απόλυτα την βαρύτητα, ενημερωτική αλλά και εμπορική, την οποία διαθέτει η ιστοσελίδα της εφημερίδας “ΧΤΥΠΟΣ” στην Ελληνική πραγματικότητα κυρίως όσον αφορά τα θέματα της αυτοδιοίκησης.

Η διεύθυνση και η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας “ΧΤΥΠΟΣ” και του xtypos.gr θα συνεχίσει να δηλώνει παρόν στη μάχη της ενημέρωσης με σεβασμό τους πολίτες λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ