Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Χρυσός με τέσσερα βραβεία ο Χτύπος στα Regional Media Awards 2018

Δημοσιεύθηκε

στις

Τέσσερα βραβεία απέσπασαν η εφημερίδα Χτύπος και το xtypos.gr στα Regional Media Awards που διεξήχθησαν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Gazarte στην Αθήνα.

Με πολύ ενθουσιασμό και φέτος, ο κόσμος των Τοπικών και Περιφερειακών Μέσων της Ελλάδας ήταν στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντησή τους, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να «ακουστούν», να αναδειχθούν και να διακριθούν, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αξία και τη δυναμική τους.
Προηγήθηκε της εκδήλωσης forum συζήτησης για τα περιφερειακά και τοπικά μέσα, με συντονιστή το Νίκο Χατζηνικολάου, όπου συμμετείχαν άνθρωποι των μέσων και της αγοράς.

 

 

 

Τα βραβεία ανά ενότητα
Αναλυτικά, βραβείο BRONZE κατέκτησε η έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ για Πρωτοποριακό Σταθερό σχεδιασμό εφημερίδας με επικοινωνιακό

Πρωτοσέλιδο στην κατηγορία Design / Production. Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία αυτή δεν αναδείχθηκε κανένα μέσο με gold βραβείο.

Στην κατηγορία Advertising – Multiplatform απέσπασε ακόμα ένα BRONZE βραβείο έλαβε η εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ για το Συνδυασμό εφημερίδας με την online έκδοση του μέσου για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας.

Επίσης, στην κατηγορία Digital Media – Website και στην ενότητα “Πλήρως ενημερωμένο με πρωτοποριακή εικόνα με εύκολη και λειτουργική διαχείριση για τον επισκέπτη site εφημερίδας για τους δήμους και την αυτοδιοίκηση” απέσπασε BRONZE βραβείο η ιστοσελίδα της εφημερίδας www.xtypos.gr.

Το χρυσό βραβείο
Στην κατηγορία Digital Media – Tablet & Smartphone το www.xtypos.gr απέσπασε GOLD βραβείο για την Ειδική έκδοση για tablets και smartphones με άμεση διαχείρηση και αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας ειδήσεων, όπου στην κατηγορία αυτή άλλο διαγωνιζόμενο μέσο δεν κατάφερε να πάρει κανένα βραβείο διότι δεν συμπλήρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Τα βραβεία παρέλαβε ο διευθυντής και ιδιοκτήτης των μέσων, Αντώνης Κατωπόδης, ο οποίος σε δήλωσή του με την ευκαιρία παραλαβής του gold βραβείου, ανέφερε: “Η ομάδα μου και εγώ έχουμε στόχο την επέκταση των υπηρεσιών πληροφόρησης ώστε οι πολίτες να μπορούν να φτάνουν με αμεσότητα στην είδηση και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε”.

Τα Regional Media Awards
Να θυμίσουμε ότι τα Regional media awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και το περιοδικό marketing week για όλα τα περιφεριεακά και τοπικά μέσα της Ελλάδας, όπου συμμετέχουν εφημερίδες-περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί, τηλεοπτικά κανάλια, site, και για να βραβευτεί κάποιο μέσο που έχει να προβάλει τη δουλειά του ή κάποια στοιχεία από αυτήν για την κατηγορία που διαγωνίζεται, θα πρέπει μετά από αυστηρή αξιολόγηση των κριτών σε απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, να συμπληρώσει την απαιτούμενη βαθμολογία στο μέσο όρο, από την βαθμολογία που έδωσαν όλοι οι κριτές. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 25 αξιόλογα στελέχη επιχειρήσεων της αγοράς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ