Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αίτημα για ενίσχυση των περιπολιών στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τους τοπικούς διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την παραβατική συμπεριφορά ατόμων η οποία λαμβάνει χώρα κυρίως σε σχολικά κτίρια της πόλης, παρά τις περιπολίες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, καθώς και ελέγχων εποπτών του Δήμου.

Ο ίδιος εξήρε την ανταπόκριση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) σε κάθε περίπτωση κλήσης της, ωστόσο ζήτησε να αυξηθούν οι εποχούμενες περιπολίες εντός των εδαφικών ορίων του Δήμου και ιδιαίτερα στα σημεία όπου παρουσιάζονται οι συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Μάλιστα ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα για το συγκεκριμένο ζήτημα και με τη Διεύθυνση Αστυνομίας ΒΑ Αττικής, ώστε να ζητήσει τη συνδρομή τους και την ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Συζητήθηκε ακόμη η επέκταση των ελέγχων της Τροχαίας για παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) στη Μεταμόρφωση, με ιδιαίτερη αναφορά στις παράνομες σταθμεύσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως η οδός Γ. Παπανδρέου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αδαμ Αδαμίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου, Βασίλης Κορκολής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ